Fixteam klust gratis in Westerbork

Westerbork krijgt van 24 juli tot 4 augustus bezoek van het Fixteam. Dit team van klussers levert en installeert kosteloos tochtstrips, radiatorfolie, LED-lampen en andere bespaarhulpmiddelen. Met busjes rijden de klussers de wijken in om zoveel mogelijk woningen te voorzien van gratis kleine energiebesparende maatregelen. In juni was het fixteam al actief in Nieuw-Balinge.

BELLEN SPONTAAN AAN

Het Fixteam belt spontaan aan om te vragen of inwoners hulp of spullen nodig hebben. Wie het busje ziet staan, mag de klussers ook zelf aan de mouw trekken. De gratis actie is een proef. In september gaat het project onder leiding van de provincie in heel Drenthe los. Doel is de energiekosten te verlagen en het milieu te sparen.

MEER INFORMATIE

Wie meer informatie wil, kan op 24 en 25 juli tussen tien en twee uur terecht in een pipowagen in Westerbork. Die staat op de straathoek Nijkampen-Sluutwal. Onder het genot van een kop koffie kan iedereen hier vragen stellen over energiebesparing, duurzaamheid, leefbaarheid, geldzorgen en andere maatschappelijke zaken. Energiecoaches, Woonservice, Welzijnswerk én de gemeente Midden-Drenthe staan u graag te woord!

Bron: website gemeente Midden-Drenthe

Deel dit bericht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *